Pse nuk mund të lexojnë ose të luajë Blu-Ray DVD disk?

Ndaj me:


Teknologjia është e përsosur në këtë ditë, ndoshta ka disa bugs të ekzistojnë rastësisht. Në fakt, që është një çështje shumë e vogël dhe e lehtë për të zgjidhur.

Problemi ndoshta përfshijnë Hardware dëmtuar, Rajon, pajtueshmëri, disk Format, fuqia e ulët, software support and more. Therefore any problem can cause drive non-work.

 

Për dështimin lexues >>>

Për hardware ~

 • Shumica e shkaku është në ” sensor ” maybe decline of function or not clean, just brush to clear it be fine, përndryshe të vdekur.
 • Fuqia e ulët për pajisjen makinë: Kur Blu-Ray është duke punuar që të duhet pushtet të lartë sesa DVDRW. Rekomandojmë disk të jashtëm të lidhur 2 kabllo USB ose laptop duke përdorur me përshtatës pushtet. The work would be fine.
  (Ky është problemi kryesor i punës Blu-Ray dështuar, sepse pushtet USB nga të ulët 1A)
 • Sigurisht, problemi gjithashtu e mundur nga të dëmtuar disk.

 

Për Blu-Ray Format ~

Ka shumë format për Blu-ray Disc, the common problem is 4format K Blu-Ray.

4K Blu-ray Disc Kapaciteti – 66GB (dyfishtë shtresë) ose 100GB (shtresa treshe) kapacitetit të magazinimit, siç kërkohet nga gjatësia përmbajtjes dhe karakteristika. nga krahasimi, standardi Blu-ray Disc format mbështet 25GB shtresë të vetme apo të dyfishtë 50GB magazinimit shtresë. Kjo do të thotë se në mënyrë që të shtrydh më shumë magazinimit në një HD Blu-ray Disc Ultra, the “gropa” që përmbajnë video e ruajtur dhe informacion audio duhet të jetë shumë më e vogël, që do të thotë se ata nuk mund të lexohet nga një lojtar standard të Blu-ray Disc.

hapi vendosmëria –

 • Përdorni normale disk Blu-ray
 • Zgjidhni 4K Blu-ray drive, ajo ka 4K UHD Logo.

 

Për software ose të veprojë sistemit ~

 • Nuk ka pajisje të gjetur në kompjuter / Drive gabim: Sistemi nuk e njeh makinë Deviqit, shumica e arsyes është se çelësat e gabimit të sistemit të regjistrit të ekzistojnë

hapi vendosmëria –

 1. Shtypni Win + R kyç, pastaj të hyjë “Regedt32.exe”, shtypni enter dhe pastaj të hapur editor regjistrit.
 2. Gjej vlerat e mëposhtme kyçe:
  HKEY_— LOCAL_MACHINE — SISTEMI — CurrentControlSet — kontroll — klasë — {4D36E965—E325—-11EC—–BFC1—–08002BE10318}
 3. Pastaj gjeni dhe të fshini “UpperFilters” dhe “LowerFilters” për të gjetur UpperFilters dhe LowerFilters në kuadër në anën e djathtë
 4. Së fundi rinisni kompjuterin për të parë nëse sistemi Windows mund të identifikojë pajisjen me makinë.
 5. Nëse problemi ende ekzistojnë, sistemi operacion ndoshta reinstall domosdoshmërisht.

 

 • Hapur ose disk lexues dështim (shembull për Windows 10): This is due to the failure of the ” Hardware Zbulimi Shell “ opsion shërbimit aktivizuar. Ne mund të çaktivizoni atë

hapi vendosmëria –

 1. Shtypni butonin e “Fitojë + R”, then enter the “services.msc” për të hapur një dritare të shërbimit.
 2. Të gjetur pika të shërbimit “Hardware Zbulimi Shell” në dritaren e dialogut të shërbimit pop-up.
 3. Double-click shërbimit, the “Hardware Zbulimi Shell” Shërbimi dialog box pronës.
 4. Në zbulimin Hardware dritare Shell dialogut pronës, vendosur llojin fillimin e për të çaktivizuar”.
 5. Ngritur më vonë, dhe pastaj klikoni “aplikacion” — > “Ne rregull” buton. Rinisni kompjuterin përsëri. Kjo vendosje do të hyjë në fuqi.

Përmes veprimit të hapave të mësipërme, ne mund të zgjidhë problemin se dritaret 10 Sistemi lexon dështim disk.

 

Për Disk ~

 • Disc është dëmtuar: Sipërfaqja është gërvishtem rëndë në disk anën e të dhënave, shkaktojë për të lexuar dështimin. Nëse disk të ketë të dhëna të rëndësishme dhe për të shpëtuar domosdoshmërisht, ka një makinë mund të jap sipërfaqe në disk riparim.
 • mbështetur vetëm disk origjinale: Një nga plakjes sensor ; një botim të ulët deshifroj në pajisje. megjithatë, Produktet OSST nuk ndodhë këtë problem.
 • Rishkruaj Disc nuk të ngushtë: Për lejojnë fotografi për të shtuar më vonë (disk multi-sesion), disa pajisje makinë pa funksion shkruaj nuk mund të lexoni këtë disk, Shembulli combo makinë. udhë vetëm afër në disk, do të thotë nuk ka shtuar fotografi më vonë. (Rekomandoni pajisje përdorimi Blu-ray shkruaj ka pajtueshmërinë e lartë)

 

Rreth videove dështimit të luajë >>>

 • CD / DVD Video ~ The technology of play CD / DVD Video është shumë tani. Në problemin parim si të shkurtër më sipër.
 • Blu-Ray Video ~ Windows & Mac OS Media përkohësisht nuk mund të mbështesin Blu-ray play, që duhet të jetë përdorimi player software, klikoni këtu për të marrë kërkesën.

 

Marrë më shumë informacion e pajisjes drive dhe lojtar, Kliko këtu.

 

Ndaj me:


Bëhu i pari për të komentuar

Lini një Përgjigju

Lidhu me:Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.