4K Ultra HD Pamaén Blu-ray na Cakram – anjeun peryogi terang hal

Lamun geus dibeuli a 4k Ultra HD TV, Anjeun oge hoyong sababaraha eusi 4k lalajo ka dinya. Beuki eusi keur ditawarkeun, kaasup sababaraha streaming ti situs kawas Netflix, VUDU, jeung Amazon. Dina waktos anu sasarengan, beuki loba judul nu keur dirilis dina 4k Ultra HD Blu-ray Cakram. Tapi maén 4k Blu-ray Cakram, Anjeun gé kudu investasi dina pamuter Disc 4k Blu-ray.

 

Bedana Antara Blu-ray na 4k Ultra HD Blu-ray Cakram >>>

Dina sisi disc tina persamaan, 4K Blu-sinar kasampak kawas nu 5 inci (12cm) 50GB lapisan ganda Cakram fisik dipaké dina format cakram Blu-ray, tapi 4k Blu-ray format Disc boga kapasitas lapisan ganda tina 66GB na lapisan triple kapasitas 100GB. 4sinyal video K disandikeun sarta disimpen dina cakram dina H.265 / format HEVC, nu bisa niiskeun data video 4k kana spasi nu geus disadiakeun dina cakram.

Ieu ngandung harti yén dina urutan ka squeeze langkung gudang on hiji HD Blu-ray disc Ultra, video disimpen na informasi audio kudu jadi leuwih leutik, nu hartina memang maranehna teu bisa maca ku Disc pamuter Blu-ray baku.

Naha Disc Format séjénna Lamun Urang Geus Streaming >>>

Sanajan internét streaming geus dipelak ku leaps-na-bounds, éta kénéh teu salawasna pilihan pangalusna. Salaku conto, guna ngalirkeun data eusi 4k, Anjeun perlu speed broadband tina sahanteuna 15Mbps (rekomendasi Netflix) jeung, terus terang, loba palanggan broadband teu boga aksés ka speeds sapertos. Kanyataanna, speeds broadband rupa-rupa loba sabudeureun US. ti sakumaha low sakumaha 1.5Mbps ka saluhur 100Mbps, nu hartina loba pamakéna ulah malah boga speed mun ngalirkeun data eusi 1080p, sumawona 4k. Tangtosna, babarengan jeung aksés ka speeds tinggi, asalna harga langganan luhur.

Faktor séjén pikeun tetep dina pikiran éta sanajan ngakses eusi di internet téh “seueur anu mesen,” euweuh jaminan anu eusi nu Anjeun hoyongkeun bakal salawasna jadi aya. Salaku conto, Netflix terus purges heubeul na kirang eusi ditempo ti katalog online na, jadi lamun teu boga salinan fisik anu favorit pilem atawa TV acara, anjeun bisa someday jadi kaluar tina tuah.

Kusabab paling pamaén Disc Blu-ray kiwari ngasupkeun internét streaming, Ngaronjatkeun ka Disc pamuter 4k Blu-ray baris nyadiakeun pamakéna kalawan platform pikeun ngakses ngan ngeunaan sagala format cakram sadia (4K Blu-ray, Blu ray, DVD, CD) sarta streaming internét, sanajan aya sababaraha pilih tina luhur-tungtung Ultra HD pamaén disc Blu-ray anu teu geus diwangun-di internét streaming, nyokot pendekatan pamasaran nu kasadiaan TV Smart jeung streamers média éksternal nyieun kaleuleuwihan fitur ieu.

Lamun kahayang pamaén éta ogé incorporates kamampuhan internét streaming, pariksa keur fitur ieu sateuacan Anjeun meuli.

 

Kumaha pangakuan 4k Blu-Ray Disc jeung Girang >>>

4Cakram K Blu-Ray gaduh 4k Logo dina beungeut cai ; 4K Girang atawa pamuter ogé mibanda UHD Logo, eta hartina Ultra HD. Milih drive bener jeung disc mun gabung 4k video.

Langkung informasi Blu-Ray, klik di dieu.

 

Jadi munggaran mairan

Leave a Reply