70% off big discount for Samsung Galaxy Ace S5830i mobile phone

Bagikeun kalawan:


OS-toko balik badag ahir taun, guna hatur urang anyar jeung heubeul konsumén, perusahaanharga cut ti Samsung Galaxy Ace S5830i hapé(white).acara dimimitian kiwari, bari suplai panungtungan, dadasar heula-dilayanan.

singket:

  • 70% off for Samsung Galaxy Ace S5830i mobile phone item.
  • nganjang tawaran husus kategori kiwari.
  • The kagiatan dilaksanakan ngan dina OS-toko.
  • Naon situs OS-toko??
  • OS-toko boga kakawasaan interpretasi légal.

gambaran

Merek Produc Samsung

Model Galaxy Ace S5830i

Sistim OS Android

warna White

LCD 3.5

Ram 512MB

Rom 512MB

Kaayaan Refurbished

 

Ku OS-toko

Bagikeun kalawan:


Jadi munggaran mairan

Leave a Reply

connect with:



Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.