70% off big discount for Samsung Galaxy Grand i9082 mobile phone

Bagikeun kalawan:


OS-toko balik badag ahir taun, guna hatur urang anyar jeung heubeul konsumén, perusahaanharga cut ti Samsung Galaxy Grand i9082 mobile phone(Hideung).acara dimimitian kiwari, bari suplai panungtungan, dadasar heula-dilayanan.

singket:

  • 70% off for Samsung Galaxy Grand i9082 mobile phone item.
  • nganjang tawaran husus kategori kiwari.
  • The kagiatan dilaksanakan ngan dina OS-toko.
  • Naon situs OS-toko??
  • OS-toko boga kakawasaan interpretasi légal.

gambaran

Merek Produc Samsung

Model Galaxy Grand i9082

Sistim OS Android, v4.1

warna hideung

LCD 5.0

Ram 1GB

Rom 8 GB

Kaayaan Refurbished

 

Ku OS-toko

Bagikeun kalawan:


Jadi munggaran mairan

Leave a Reply

connect with:



Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.