70% off big discount for Sony Ericsson Vivaz U5i mobile phone

Bagikeun kalawan:


OS-toko balik badag ahir taun, guna hatur urang anyar jeung heubeul konsumén, perusahaanharga cut ti Sony Ericsson Vivaz U5i mobile phone(Mei red).acara dimimitian kiwari, bari suplai panungtungan, dadasar heula-dilayanan.

singket:

  • 70% off for Sony Ericsson Vivaz U5i mobile phone item.
  • nganjang tawaran husus kategori kiwari.
  • The kagiatan dilaksanakan ngan dina OS-toko.
  • Naon situs OS-toko??
  • OS-toko boga kakawasaan interpretasi légal.

gambaran

Merek Produc Sony Ericsson

Model U5i

System Symbian OS

warna Mei red

LCD 3.2

Ram 256 MB

Rom 128 MB

Kaayaan Refurbished

 

Ku OS-toko

Bagikeun kalawan:


Jadi munggaran mairan

Leave a Reply

connect with:



Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.