70% off big discount for Xiaomi Hongmi Note mobile phone

Bagikeun kalawan:


OS-toko balik badag ahir taun, guna hatur urang anyar jeung heubeul konsumén, perusahaanharga cut ti Xiaomi Hongmi Note mobile phone(white).acara dimimitian kiwari, bari suplai panungtungan, dadasar heula-dilayanan.

singket:

  • 70% off for Xiaomi Hongmi Note mobile phone item.
  • nganjang tawaran husus kategori kiwari.
  • The kagiatan dilaksanakan ngan dina OS-toko.
  • Naon situs OS-toko??
  • OS-toko boga kakawasaan interpretasi légal.

gambaran

Merek Produc Xiaomi

Model Hongmi Note

warna White

LCD 5.5

Ram 2GB

Rom 8GB

Kaayaan Refurbished

 

Ku OS-toko

Bagikeun kalawan:


Jadi munggaran mairan

Leave a Reply

connect with:



Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.