Ngeunaan Blu-Ray BD Perkenalan

Nopember 17, 2017 admin 0

About Blu-Ray ~ Blu-ray Disc (BD) mangrupa salah sahiji format generasi CD salajengna sanggeus DVD, nu bisa dipaké pikeun nyimpen video kualitas luhur jeung kapasitas tinggi gudang data. Blu ray disc anu ngaranna sabab migunakeun 405 nm (nm) blue... Maca deui | Bagikeun ayeuna!