AzureWave AW-NE155H RT5390 WiFi WLAN Card Wireless Pembalap jandéla Download

azurewave driver
supir azurewave

Bagikeun kalawan:


AzureWave Series Rojongan Supir:

Disarankeun pikeun ahir-konsumén. Ngawengku pilihan download keur supir-wungkul tur supir-jeung software AzureWave.

 

Model alat: AzureWave AW-NE139H

  • Sakabéh drivers anu teu ngadukung unggal model.

Vérsi: masarakat

maksud:

Software AzureWave Wireless WiFi disarankeun pikeun ahir-konsumén, kaasup pamaké imah jeung konsumén bisnis anu henteu kudu maju pakakas IT Administrator.

Kumaha Pasang:

  • Ngundeur file ka polder dina PC Anjeun. malik Double dina file pikeun ngjalankeun pamasangan.
  • Atawa Searing ku manager alat.

AzureWave Series Rojongan Supir:

Disarankeun pikeun ahir-konsumén. Ngawengku pilihan download keur supir-wungkul tur supir-jeung software AzureWave.

 

Model alat: AzureWave AW-NE155H

  • Sakabéh drivers anu teu ngadukung unggal model.

Vérsi: masarakat

maksud:

Software AzureWave Wireless WiFi disarankeun pikeun ahir-konsumén, kaasup pamaké imah jeung konsumén bisnis anu henteu kudu maju pakakas IT Administrator.

Kumaha Pasang:

  • Ngundeur file ka polder dina PC Anjeun. malik Double dina file pikeun ngjalankeun pamasangan.
  • Atawa Searing ku manager alat.

Systems operasi: (password : OS-gede)

 

kartu Wireless Toko Online

Supir Rojongan ku OS-toko

 

kartu Wireless Toko Online

Supir Rojongan ku OS-toko

Bagikeun kalawan:


Jadi munggaran mairan

Leave a Reply

connect with:



Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.