Blu-Ray BD Video Player download software

Blu-ray Disc (singketan BD) mangrupa salah sahiji generasi saterusna format cakram sanggeus DVD pikeun nyimpen kualitas luhur video na tinggi-kapasitas data. Blu-ray Disc nyaéta spésifikasi disc hareup generasi rencanana ku Blu-ray Disc Association, nu diwangun ku Sony na Matsushita Electric Industrial Co., Ltd., jeung Sony dipingpin kampanye komprehensif produk nu patali dina 2006. Cakram Blu-ray anu ngaranna pikeun maca jeung nulis maké sinar laser biru di panjang gelombang 405 nanométer (a 650 nanometer panjang gelombang maca beureum keur DVD sarta 780 nanometer panjang gelombang infra red pikeun CD). Di dieu ngarupakeun kumpulan profésional Blu-ray software playback ngaduruk unggulan for everyone babagi.

software datangna beuki disarankeun handap ~~~

USB3.0 BD Reader
Tawarkeun panas ~ ~ ~

USB3.0 BD Reader
aluminium Perumahan

USB3.0 BD Reader
Slot dina Tipe

USB2.0 BD Reader
Modél Palasik

Panas Blu-Ray software muter ~

Mangga pigunakeun tur ngarojong software aslina

LEAWO Blu-ray Player

Leawo tindakan pamuter disc Blu-ray sakumaha bébas, pamuter disc bébas DVD, video bébas 4k HD, pamuter file bébas ISO, sarta pamuter audio bébas. Keur hiji Blu-ray bébas software pamuter disc aplikasi, eta muterkeun Blu-ray Cakram pikeun sagemblengna bébas, jeung handap cocog sareng playback DVD Cakram, euweuh urusan aranjeunna komérsial atawa biasa. Ieu nu pangalusna software bébas maénkeun Blu-ray on Windows (kaasup Windows Vista, XP, 7, 7, 8, 8.1, jeung 10).

CyberLink PowerDVD

PowerDVD dipak kalawan pilem unik, music and photo features indispensable for creating an unbeatably immersive sight & pangalaman sora. Jeung urang pilari nyieun ngarasakeun bioskop di imah sorangan, PowerDVD kiwari boga teknologi dunya-hareup penting pikeun maksimalkeun pungsi poténsi Anjeun 4k sarta setelan HDR TV!

pamuter Macgo Blu-Ray

baku Versiom - The Blu-ray software pamuter pangalusna nu ngarojong BD, file ISO jeung polder BDMV kalayan akselerasi hardware rongkah - BluFast MX.

pro Vérsi - Rojongan menu Blu-ray full-diulas Kembangna kualitas audio aslina cocog sareng sababaraha format média

Corel WinDVD Pro

Bawa Hollywood imah jeung playback video ngarah, Blu-ray jeung software DVD, Corel® WinDVD® Pro. Ti-resolusi luhur video 4k na HEVC (H.265 *), mun video 3D, DVD jeung Blu-ray, ngarasakeun rentang badag format mibanda stunning kualitas, sora Dolby tur leuwih. kadali intuitif dina diropéa, panganteur modern hayu Anjeun gampang rupa-Ngepaskeun video na audio. tambah, ngarasakeun playback smoother kalawan anyar 240 kinerja FPS.

pamuter AnyMP4 Blu-Ray

Maén sagala Blu-ray Disc / Polder / file gambar ISO, 4K video na 1080p HD video kalayan gambar harti luhur sarta kualitas video unggulan.

Blu-ray Toolkit nyaeta sagala-di-hiji Blu-ray software, nu ngandung Blu-ray Player, Blu-ray Ripper, jeung software Blu-ray Salin Platinum. Kalawan Toolkit Blu-ray ieu kuat sarta serbaguna, pamaké bisa kalayan gampang nanganan sagala masalah Blu-ray terasrasakeun hiji pangalaman Blu-ray rongkah.

Aiseesoft Blu-ray Player

A pamuter kuat nu bisa maénkeun Blu-ray disc, folder Blu-ray, disc DVD / folder / file ISO jeung média umum file sareng video mulus. Anjeun bisa maénkeun sagala disc Blu-ray langsung kalayan epek visual 1080p HD jeung maénkeun H.265 / HEVC panyandian file video 4k losslessly on PC. Naon deui, ieu Aiseesoft Blu-ray Player ogé tindakan minangka pamaén média umum pikeun berkas video HD / SD sarta anjeun bisa ngarasakeun pangaruh audio immersive.

Meunang leuwih Rojongan Blu-Ray jeung produk ~ klik di dieu

Jadi munggaran mairan

Leave a Reply

connect with:



Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.