Dell 1502 1506 1515 1702 1703 1705 1707 1901 Bluetooth Card nirkabel Pembalap Windows Download

Supir Rojongan Dell Wifi Card – 1502 1506 1515 1702 1703 1705 1707 1901

Disarankeun pikeun ahir-konsumén. Ngawengku pilihan download keur supir-hijina tur supir-ku software Dell.

 

Model alat: Dell Wifi Series

Vérsi: masarakat

maksud:

Software Dell Wireless WiFi disarankeun pikeun tungtung-konsumén, kaasup pamaké imah jeung konsumén bisnis anu henteu kudu maju pakakas IT Administrator.

Kumaha Pasang:

  • Ngundeur file ka polder dina PC Anjeun. malik Double dina file pikeun ngjalankeun pamasangan.
  • Atawa Searing ku manager alat.

Systems operasi: (password : OS-gede)

 

kartu Wireless Toko Online

Supir Rojongan ku OS-toko

Jadi munggaran mairan

Leave a Reply