Goodbye 2014 , New Year’s day is not the same wonderful-2015 new gift

Bagikeun kalawan:


In 2015 has arrived, THE – STORE prepared a good gift for the general new and old friend.

1 (Custom) 91 (Custom) 8 (Custom) 7 (Custom)

Introduction ~
It is a card set, as shown, very delicate, it has five colors, white, red, yellow, green, blue. It is very convenient, you can put your bus card inside, protect your bus card.
How to get our gift ~
1. registered as our member.
2. Every order we will give you with a copy.
About the OS-STORE ~
Pangalusna éléktronika borongan Di sakuliah dunya, supplier éléktronika konsumén–OS-toko(Di sakuliah dunya borongan online).Anjeun bisa meuli diskon éléktronika jeung Asesoris PC mirah, ngasupkeun: hapé, apal bagian asesoris, tablet pc, iphone, ipad, kamera, kartu flash, MP3 / mp4 pamuter, éléktronika mobil, asesoris video game jsb
OS-toko boga kakawasaan interpretasi légal.
Ku OS-toko

 

Bagikeun kalawan:


Jadi munggaran mairan

Leave a Reply

connect with:



Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.