Alat Manajer Partition Software HDD SSD

Bagikeun kalawan:


Masihan Power anjeun deui pikeun teuas piringan manajemén

magic partisi euyeub-Artikel, nu dirancang pikeun ngaoptimalkeun pamakéan disk jeung ngajaga data anjeun. Datang jeung jadi loba fitur kuat ku nu lengkep bisa ngadalikeun hard disk anjeun sarta partisi. Kalawan panganteur ramah-pamaké sarta hidayah lugas, anjeun bisa ngatur ukuran partisi, salinan disk, nyeken partitions leungit, jeung migrasi OS ka SSD gampang jeung aman.

 

software Feature >>>

  • Manjangkeun System Partition ~ Manjangkeun partisi sistem pikeun ngajawab masalah spasi disk low ku na “Pindahkeun / ngatur ukuran Partition” & “manjangkeun Partition” Fitur.
  • Salinan piringan Partition ~ partisi salinan disk pikeun pamutahiran teuas drive atawa keur cadangan data bisi nu komputer bisa ngajalankeun kana masalah.
  • Cageur partisi leungit / Ngagabung Partitions Wates ~ Ngagabungkeun dua partitions meungkeut kana hiji badag aman ku kituna nyieun pamakéan pinuh tina spasi henteu kapake.
  • Migrasi OS mun SSD ~ Migrasi OS mun SSD / HD pikeun nampa kinarya komputer hadé atawa nyadangkeun OS pikeun restorasi Sistim.
  • Surface Test ~ Pariksa test permukaan disk / partisi pikeun mastikeun naha aya bad séktor dina lokasi target.
  • Manajemén dasar ~ Aktipkeun pikeun ngatur partitions disk kayaning nyieun, mupus, wujud jeung ukuran, Beulah, nyeka, align partisi tur leuwih.
  • Ngarobah piringan Partition Table ~ Ngarobah non-sistem disk ti MBR mun GPT sabalikna teu kaleungitan data pikeun ngarojong drive ageung atanapi pinuh OS.
  • Ngarobah payil System ~ Ngarobah NTFS mun gajih atanapi ngarobah gajih ka NTFS tanpa pormat ngarojong OS Windows mimiti atawa nyimpen file badag.
  • Atur primér / logis ~ Atur partisi logis mun nyieun leuwih ti opat partitions atawa nangtukeun partisi primér sangkan eta aktip.

 

Ngundeur Alat HDD >>> (Vérsi Inggris)

ku OS-toko Rojongan

 

Bagikeun kalawan:


Jadi munggaran mairan

Leave a Reply

connect with:



Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.