Kumaha ngaduruk Blu-Ray BD DVD CD Disc dina Komputer

how-to-burn-a cd dvd blu-ray

Bagikeun kalawan:


drive optik anu jadi kirang relevan lamun datang ka pamakéan maranéhanana tapi loba jalma bisa kénéh hayang miboga kamampuh pikeun muka software ti média fisik, maén harti luhur pilem Blu-ray dina komputer maranéhna, ngadangukeun CD atawa bisa ngaduruk poto sareng video ka DVD a. The disc Blu-ray brings hiji pangalaman ningali alus teuing lamun maén dina TV atawa alat sejen.

 

format gudang optik >>>

ci Disc (CD) ~

gudang disc ci ieu diturunkeun tina media sarua yen urang ngagunakeun pikeun audio ci Cakram. The averages gudang sabudeureun 650 ka 700 MB data per disc. Éta bisa ngandung audio, data atawa duanana dina disc sarua. Paling software pikeun komputer ieu disebarkeun dina CD format.

Digital serbaguna Disc (DVD) ~

DVD ieu dirancang pikeun format vidéo digital ci anu ogé dipintal kaluar kana arena gudang data. DVD katempona utamina dina video sarta geus saprak jadi baku bisa dipake keur sebaran software fisik. DVD drive kénéh tukang cocog sareng format CD, kumaha oge.

Blu ray (BD) ~

Blu ray na HD-DVD éta duanana dina perang format harti luhur tapi Blu-ray ahirna meunang kaluar. Unggal ieu sanggup nyimpen sinyal video harti luhur atanapi Kamampuh data mimitian ti sakumaha low sakumaha 25GB mun leuwih 200GB gumantung kana jumlah lapisan dina cakram. Aya henteu HD-DVD compatibles drive dijieun deui tapi Blu-ray drive bakal cocog sareng duanana DVD jeung CD.

 

Ngaduruk data dina Mac OS >>>

Ditilik ku sabaraha Apple sagemblengna dipiceun ka drive optik ti MacBook anyar jeung MacBook Air, ngaduruk CD na DVD kana Macs ieu meureun bade jadi hiji hal tina kaliwat geulis geura-giru.

  1. Ngalebetkeun CD kosong atawa DVD kana drive Mac urang Anjeun.
  2. Tina menu Aksi, pilih Buka Panimu. Klik OK
  3. Buka jandela Panimu anyar. The CD kosong atawa DVD némbongan dina sidebar di.
  4. Sered tur teundeun payil jeung polder onto nu CD atawa DVD.
  5. Nalika anjeun siap nyieun tanda cakra, klik kaduruk sakumaha ditémbongkeun di luhur.

Mac kaduruk

 

Ngaduruk hiji CD audio dina iTunes ~

  1. Ti iTunes “koropak” menu, milih “playlist anyar”. Ketik ngaran pikeun playlist terus pencét asupkeun.
  2. Sered lagu rék némbongan dina CD kana playlist nu.
    Eta Dianjurkeun yén payil aslina jadi ripped ka Apple Lossless atanapi format AIFF.
  3. klik “ngaduruk CD” tombol di handap jandéla playlist.
  4. Nyelapkeun kosong CD-R / CD-RW kana disc drive komputer urang. Klik “ngaduruk CD” sejen waktu.

ngaduruk-iTunes-musik-to-cd

Ngaduruk di OS Windows >>>

Léngkah di handap ieu kudu réngsé saméméh dimimitian hambalan ieu.
Ngalebetkeun CD kosong kana komputer urang disk drive. Kusabab loba laptop ulah datangna ku slot CD diwangun-di, Anjeun kamungkinan bakal butuh hiji maca CD éksternal ngalakonan ieu. Windows kedah otomatis pop up dialog hiji nanyakeun naon rék ngalakukeun kalawan tanda cakra.

make DVD ngaduruk di komputer

 

1. Ngaduruk Data Disc

Séréd folder nu Anjeun kudu ngaduruk kana tanda cakra. CD Anjeun kedah ngaluarkeun lamun ayeuna teh rengse diduruk.

jandéla-média-pamuter-cd_new

 

2. Ngaduruk Audio CD

Mun rék ngaduruk hiji CD audio, pilih kaduruk dina hiji pilihan CD audio, nu bakal nganggo Windows Media Player meunang pakasaban rengse. Lamun dialog kaluar teu némbongan, ngan klik Mimiti, tipe dina Windows Media Player pikeun mukakeunana lajeng klik Disc kosong dina menu kénca-leungeun.

 

3. Ngaduruk Video DVD

Anjeun bisa rék ngaduruk hiji video DVD di Windows, nu tiasa ngalakukeun, tapi merlukeun ngagunakeun alat sejen. Upami Anjeun keur make Windows 7, Anjeun saukur tiasa nganggo program Windows DVD ker bakar video pikeun DVD. Windows 8 sarta Windows 10 dipiceun Windows DVD ker, sahingga kudu ngagunakeun program pihak-katilu kawas Nero, BurnAware Free, CDBurnerXP.

 

Séjén nyarankeun software >>>

 

nero_ex1_new

 

Nero >>>

Nero ngarojong audio ngaduruk, video kualitas HD lengkep, jeung data kana CD, DVD, atanapi Blu-ray Disc. Modul Nero ngaduruk ROM manages proses ieu. Unggal operasi nyaéta intuitif jeung lumangsung gancang sarta reliably.

Nero (baheulana kawanoh salaku Nero Multimedia Suite) satisfies kabutuhan Anjeun lamun datang ka video na rohangan ngédit, audio jeung poto, sareng fungsi motong-ujung anu ngalaksanakeun touch-up jeung nundutan proyék anjeun geuwat.

BunAware bébas

 

BurnAware Free >>>

Sadia pikeun sistem operasi Windows, repot-gratis BurnAware Free mangrupa program authoring cakram optik nu ngarojong CD, DVD, sarta Cakram Blu-ray. Ieu handles hiji Asép Sunandar Sunarya rupa format audio ogé. program lightweight tapi fungsi ieu ngarojong MP3, WMA, FLAC, AAC, WAV, OGG, sarta M4A.
Antarbeungeut bersih nyaéta gampang ngagunakeun. software nu ngarojong monitor DPI tinggi na pamakean CPU low.

Cdburnerxp

 

CDBurnerXP >>>

CDBurnerXP ngarojong ngaduruk kana sawatara jenis Cakram média optik, kaasup DVD, CD, HD-DVD, jeung Blu-ray. Anjeun tiasa ngaduruk CD audio atanapi CD data dina MP3, AAC, OGG, WAV, FLAC, Lacy, jeung format sejen. CDBurnerXP bisa dipasang dina paling vérsi Windows sarta nawarkeun hiji panganteur multilanguage ramah-pamaké.

Catetan >>>

  • Anjeun teu bisa nulis data lamun ditutup disc.
  • Pilih pilihan disc nutup nu tiasa baca file dina panggerak séjén.
  • DVD-RAM na Blu-RAY bisa jadi supir kalam-terusan baca

Laju bacaan moal bisa ngahontal laju alesan pangluhurna ~

  • The speed of the drive device
  • Spesifikasi disc sarta rojongan
  • Pangrojong Software

Artikel ieu ngan ngajak jaba, muatan husus anu dumasar dina ramatloka resmi.

Meunang informasi langkung, klik di dieu

Bagikeun kalawan:


Jadi munggaran mairan

Leave a Reply

connect with:



Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.