Intel 8265 8265NGW WiFi Wireless WLAN Card Windows Pembalap Software Download

Bagikeun kalawan:


intel 8265 nu nyetir >>>

Disarankeun pikeun ahir-konsumén. Ngawengku pilihan download keur supir-hijina tur supir-mibanda Intel® PROSet / Software Wireless.

 

Model alat: 8265 Series

Vérsi: masarakat

maksud:

Software Intel® PROSet / Wireless WiFi disarankeun pikeun ahir-konsumén, kaasup pamaké imah jeung konsumén bisnis anu henteu kudu maju pakakas IT Administrator.

Kumaha Pasang:
Ngundeur file ka polder dina PC Anjeun. malik Double dina file pikeun ngjalankeun pamasangan.

Systems operasi: (password : OS-gede)

  • Windows 98 / 2000 (No pangrojong deui)
  • Windows XP (No pangrojong deui)
  • Windows Vista (No pangrojong deui)
  • Windows 7 32-saeutik : Dowload
    Windows 7 64-saeutik : Dowload
  • Windows 8 32-saeutik : Dowload
    Windows 8 64-saeutik : Dowload
  • Windows 10 32-saeutik : Dowload
    Windows 10 64-saeutik : Dowload

More intel alat wireless infomation nganjang ka dieu.

OS-toko Rojongan

Bagikeun kalawan:


Jadi munggaran mairan

Leave a Reply

connect with:



Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.