QCA6174 QCNFA34AC QCNFA344A QCNFA364A Atheros WiFi Wireless WLAN Card Windows Pembalap Download

atheros driver By OS-STORE
atheros supir Ku OS-toko

Bagikeun kalawan:


Atheros wireless driver supportQCA6174 QCNFA34AC QCNFA344A QCNFA364A

Disarankeun pikeun ahir-konsumén. Ngawengku pilihan download keur supir-wungkul tur supir-jeung Atheros / software Qualcomm.

 

Model alat: Atheros / Qualcomm Series

Vérsi: masarakat

maksud:

Atheros / Software Qualcomm Wireless WiFi disarankeun pikeun ahir-konsumén, kaasup pamaké imah jeung konsumén bisnis anu henteu kudu maju pakakas IT Administrator.

Kumaha Pasang:

  • Ngundeur file ka polder dina PC Anjeun. malik Double dina file pikeun ngjalankeun pamasangan.
  • Atawa Searing ku manager alat.

Systems operasi: (password : OS-gede)

 

kartu Wireless Toko Online

Supir Rojongan ku OS-toko

Bagikeun kalawan:


Jadi munggaran mairan

Leave a Reply

connect with:



Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.