RaLink RT3290 WiFi Wireless Pembalap WLAN Card pikeun Windows Download

Bagikeun kalawan:


rojongan supir runtuyan RaLink:

Disarankeun pikeun ahir-konsumén. Ngawengku pilihan download keur supir-hijina tur supir-mibanda RaLink / software Qualcomm.

 

Model alat: RaLink RT3290 drivers

Vérsi: masarakat

maksud:

Software RaLink Wireless WiFi disarankeun pikeun tungtung-konsumén, kaasup pamaké imah jeung konsumén bisnis anu henteu kudu maju pakakas IT Administrator.

Kumaha Pasang:

  • Ngundeur file ka polder dina PC Anjeun. malik Double dina file pikeun ngjalankeun pamasangan.
  • Atawa Searing ku manager alat.

Systems operasi: (password : OS-gede)

 

kartu Wireless Toko Online

Supir Rojongan ku OS-toko

Bagikeun kalawan:


1 komentar

Leave a Reply

connect with:



Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.