nyukcruk kiriman

nyukcruk kiwari >>>

 

 

jasa Tracker OS-toko >>>

OS-toko ngabantuan usaha online lagu bungkusan na ngabéjaan apdet konsumén pangiriman. Ningkatkeun layanan palanggan, ngahasilkeun leuwih usaha jeung ngurangan inquiries customer sanggeus pengiriman barang.

  • rojongan leuwih 210 couriers query and auto detect.
  • rojongan leuwih 50 basa, pamakéan smartphone sarta tablet.
  • couriers Cina pinuh pariksa didieu.
  • Page geus becus leuwih 15 mins, punten reflash ngagunakeun.

 

status & menu >>>

  • Timing tina jumlah nyukcruk acara di ramatloka:
    jasa baku: 1~ 7 poé ; Expedite Service 1 ~ 2 days
  • Jumlah nyukcruk téh sah: it maybe non-upload to courier system, teruskeun kana angka sejenna atawa sistem dicampurkeun.
    Mangga parios deui sanggeus sababaraha poé atawa layanan palanggan kontak (ukur tarekat OS-toko).
  • Lamun status tetep “NUJU TRANSIT” lila na pernah ngagaduhan item:
    item nu meureun geus dikirimkeun ka pos-kantor di lokal Anjeun, atanapi aya tiket bewara dina kotak surat anjeun.
    Meureun ogé nahan dina adat, mangga nelepon ka parios.

 

Langkung OS-toko Service >>>

 

Ku OS-toko

 


Bagikeun kalawan: