Naha teu tiasa maca atanapi maén Blu-Ray DVD disc?

Bagikeun kalawan:


téhnologi nu sampurna dina dinten ieu, perhaps there are some bugs exist accidentally. Kanyataanna, yén téh ngarupakeun matéri pisan leutik sarta gampang pikeun ngabéréskeun.

masalahna meureun kaasup Hardware cacad, daerah, kasaluyuan, disc Format, kakuatan low, software support and more. Therefore any problem can cause drive non-work.

 

Ngeunaan gagalna maca >>>

Pikeun Hardware ~

  • Kalolobaan ngabalukarkeun aya dina ” sénsor ” maybe decline of function or not clean, just brush to clear it be fine, disebutkeun ka maot.
  • kakuatan low pikeun alat drive: Sabot Blu-Ray berpungsi nu peryogi kakuatan tinggi ti DVDRW. Nyarankeun drive éksternal nyambung 2 sambungan kabel USB atawa laptop ngagunakeun kalawan adaptor kakuatan. The work would be fine.
    (Ieu masalah utama gawé Blu-Ray gagal, sabab USB kakuatan kaluar 1A handap)
  • Tangtosna, masalah oge mungkin tina disc cacad.

 

Pikeun Blu-Ray Format ~

Aya loba format keur disc Blu-Ray, the common problem is 4format K Blu-Ray.

The 4k Blu-ray Disc Kamampuh – 66GB (dual-lapisan) atanapi 100GB (lapisan triple) kapasitas simpenan, sakumaha diperlukeun ku panjangna eusi na fitur. ku ngabandingkeun, standar Blu-ray format Disc ngarojong 25GB tunggal lapisan atawa 50GB dual gudang lapisan. Ieu ngandung harti yén dina urutan ka squeeze langkung gudang on hiji HD Blu-ray disc Ultra, éta “liang” nu ngandung video disimpen na informasi audio kudu jadi leuwih leutik, nu hartina memang maranehna teu bisa maca ku Disc pamuter Blu-ray baku.

hambalan ngabéréskeun –

  • Paké normal disc Blu-ray
  • Milih 4k Blu-Ray Girang, eta boga 4k UHD Logo.

 

Pikeun Software atanapi beroperasi Sistim ~

  • Taya alat kapanggih dina komputer / kasalahan Girang: Sistim henteu mikawanoh drive devic, lolobana alesan teh nya eta kenop kasalahan sistem pendaptaran aya

hambalan ngabéréskeun –

  1. Pencét Win + konci Sunda, lajeng asupkeun “Regedt32.exe”, pencét asupkeun lajeng buka redaktur pendaptaran.
  2. Manggihkeun nilai konci handap:
    HKEY_— LOCAL_MACHINE — System — CurrentControlSet — pangawasan — kelas — {4D36E965—E325—-11EC—–BFC1—–08002BE10318}
  3. Teras panggihan tur ngahapus “UpperFilters” jeung “LowerFilters” pikeun manggihan UpperFilters na LowerFilters dina pigura dina sisi katuhu
  4. Tungtungna ngabalikan komputer pikeun ningali naha sistem Windows bisa nangtukeun alat drive.
  5. Lamun masalah masih aya, sistem operasi meureun reinstall merta.

 

  • Buka atawa disc maca gagalna (conto pikeun Windows 10): This is due to the failure of the ” Cangkang Hardware deteksi “ pilihan jasa diaktipkeun. Bisa mareuman eta

hambalan ngabéréskeun –

  1. Mencet kenop “Win + R”, then enter the “Services.msc” mun muka layanan jandéla.
  2. Neangan item jasa “Cangkang Hardware deteksi” dina jandéla dialog jasa pop-up.
  3. Ganda-klik layanan dina, éta “Cangkang Hardware deteksi” kotak dialog sipat jasa.
  4. Dina Hardware deteksi jandela dialog sipat Shell, Nyetél tipe ngamimitian pikeun mareuman”.
  5. Nyetél engké, lajeng klik “aplikasi” — > “OKÉ” kancing. Pareuman terus hurungkeun deui komputer deui. Setelan ieu baris mawa pangaruh.

Ngaliwatan operasi sahiji léngkah di luhur, bisa ngajawab masalah yén jandéla 10 Sistim berbunyi kagagalan disc.

 

Pikeun Disc ~

  • Disc anu cacad: beungeut geus serius scratched di sisi data disc, ngakibatkeun maca gagalna. Lamun tanda cakra gaduh data penting tur simpen merta, aya hiji mesin bisa Polandia permukaan nepi disc perbaikan.
  • Ngan ngarojong disc aslina: Salah sahiji sensor sepuh ; salah sahiji low édisi maca tatanda dina alat. Tapi, produk OSST pernah lumangsung masalah ieu.
  • Nulis balik Disc teu nutup: Pikeun ngidinan file pikeun ditambahkeun engké (disc multi sési), sababaraha alat drive tanpa fungsi nulis teu bisa maca disc ieu, conto ceurik drive. lagu ngan nutup dina tanda cakra, berarti pernah ditambahkeun file engké. (Nyarankeun alat pamakéan Blu-ray nulis boga kasaluyuan tinggi)

 

Ngeunaan gagalna video muter >>>

  • CD / DVD Video ~ The technology of play CD / DVD Video pisan ayeuna. Dina masalah prinsip saperti ringkes luhur.
  • Blu-Ray Video ~ Windows & Mac OS Media samentara teu tiasa ngarojong Blu-Ray muter, yén software kedah janten pamakéan pamuter, klik di dieu meunang aplikasi.

 

Meunang inpo leuwih lengkep ngeunaan alat drive na pamuter, klik di dieu.

 

Bagikeun kalawan:


Jadi munggaran mairan

Leave a Reply

connect with:



Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.