Apa ora bisa maca utawa muter Blu-Ray DVD disc?

Share karo:


teknologi sampurna ing dina iki, mbok menawa ana sawetara kewan omo ana sengaja. Nyatane, iku sapele lan gampang kanggo mutusake masalah.

Masalah Mungkin kalebu Hardware risak, Region, kompatibilitas, disc Format, daya kurang, support lunak lan liyane. Mulane masalah bisa nimbulaké drive non-karya.

 

About Gagal maca >>>

Kanggo Hardware ~

  • Paling sabab ing ” sensor ” Mungkin nolak saka fungsi utawa ora resik, mung rerumput kanggo mbusak nggoleki, digunakake kanggo mati.
  • daya kurang kanggo piranti drive: Nalika Blu-Ray apa sing kudu daya dhuwur saka DVDRW. Rekomendasi sing drive external nyambung 2 kabel USB utawa laptop nggunakake karo adaptor daya. karya bakal nggoleki.
    (Iki masalah utama karya Blu-Ray gagal, amarga USB daya metu 1A ngisor)
  • mesthi, masalah uga bisa saka disk risak.

 

Kanggo Blu-Ray Format ~

Ana akeh format kanggo disk Blu-Ray, masalah umum 4format K Blu-Ray.

The 4K Blu-ray Disc Kapasitas – 66GB (dual-lapisan) utawa 100GB (lapisan telung) kapasitas panyimpenan, minangka dibutuhake dening dawa isi lan fitur. Miturut comparison, standar Blu-ray format Disc ndhukung 25GB siji lapisan utawa 50GB dual panyimpenan lapisan. Iki tegese supaya remet liyane panyimpenan ing HD Blu-ray disc Ultra, ing “ngadu” sing ngemot video disimpen lan informasi audio kudu luwih cilik, kang tegese padha ora bisa maca dening Disc pamuter Blu-ray standar.

langkah mutusake masalah –

  • Gunakake normal disk Blu-ray
  • Pilih 4K Blu-Ray Drive, wis 4K UHD Logo.

 

Kanggo Software utawa Operate sistem ~

  • Ora piranti ditemokaké ing komputer / kesalahan drive: Sistem ora ngenali drive devic, paling alesan punika tombol kesalahan sistem registry ana

langkah mutusake masalah –

  1. Pencet Win + tombol R, banjur ketik “Regedt32.exe”, penet mlebu banjur mbukak registry editor.
  2. Golek angka tombol ing ngisor iki:
    HKEY_— LOCAL_MACHINE — SISTEM — CurrentControlSet — Control — kelas — {4D36E965—E325—-11EC—–BFC1—–08002BE10318}
  3. Banjur temokake lan mbusak “UpperFilters” lan “LowerFilters” golek UpperFilters lan LowerFilters ing pigura ing sisih tengen
  4. Akhire restart komputer kanggo ndeleng apa sistem Windows bisa ngenali piranti drive.
  5. Yen masalah isih ana, sistem operasi Mungkin reinstall kudu.

 

  • Bukak utawa disk maca Gagal (conto kanggo Windows 10): Iki amarga kegagalan ” Shell Hardware Deteksi “ pilihan layanan aktif. Kita bisa mateni

langkah mutusake masalah –

  1. Pencet tombol “Win R”, banjur ngetik “Services.msc” kanggo mbukak layanan windows.
  2. Golek item layanan “Shell Hardware Deteksi” ing jendela dialog layanan pop-up.
  3. Klik kaping pindho layanan, ing “Shell Hardware Deteksi” kothak dialog property layanan.
  4. Ing Hardware Deteksi jendhela dialog property Shell, nyetel jinis wiwitan kanggo mateni”.
  5. Mengko, lan banjur klik “aplikasi” — > “OK” tombol. Miwiti maneh komputer maneh. Setelan iki bakal njupuk efek.

Liwat operasi ing langkah ndhuwur, kita bisa ngatasi masalah sing windows 10 sistem maos Gagal disk.

 

Kanggo Disc ~

  • Disc punika risak: Lumahing wis serius kegores ing sisih data disk, nimbulaké kanggo maca Gagal. Yen disk duwe data penting lan nyimpen kudu, ana mesin bisa Polandia lumahing kanggo disk repair.
  • Mung ndhukung disk asli: Salah sensor tuwa ; siji saka kurang edition decode ing piranti. Nanging, produk OSST tau kelakon masalah iki.
  • Mbaleni nulis Disc ora cedhak: Kanggo ngijini file kanggo ditambahake mengko (disk multi-sesi), sawetara piranti drive tanpa fungsi nulis ora bisa maca disk iki, Contone combo drive. track mung cedhak ing disk, tegese ora ditambahaké file mengko. (Rekomendasi piranti nggunakake Blu-ray nulis wis kompatibilitas dhuwur)

 

About Gagal video play >>>

  • CD / DVD Video ~ Teknologi play CD / DVD Video banget saiki. Ing masalah asas minangka ringkes ndhuwur.
  • Blu-Ray Video ~ Windows & Mac OS Media sementara ora bisa ndhukung Blu-Ray play, sing lunak kudu nggunakake pamuter, klik kene njaluk aplikasi.

 

Njaluk info liyane saka piranti drive lan pamuter, klik kene.

 

Share karo:


Dadi kawitan kanggo komentar

Ninggalake a Reply

Sambungake karo:



Situs iki migunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Katrangan cara komentar data wis diproses.