Atheros Qualcomm alat nirkabel supir diropéa keur jandéla 10 ku OS-toko

atheros driver By OS-STORE
atheros supir Ku OS-toko

Bagikeun kalawan:


Simkuring geus diropéa supir ka jandéla 10 pikeun alat nirkabel Atheros Qualcomm.

alat Rojongan >>>

  • AT1xxx / AR2xxx / AR5xxx / runtuyan AR9xxx
  • More model bakal nyebarkeun pas.

 

lengkep Description >>>

Disarankeun pikeun ahir-konsumén. Ngawengku pilihan download keur supir-hijina tur supir-mibanda Atheros Qualcomm Software WiFi Wireless.

 

maksud >>>

Software Atheros Qualcomm Wireless WiFi disarankeun pikeun tungtung-konsumén, kaasup pamaké imah jeung konsumén bisnis anu henteu kudu pakakas administrator IT maju.

Teu yakin naon pikeun ngundeur?

  • software ieu disarankeun pikeun ahir Sunda. Pastikeun yén anjeun geus Windows® 10 sistem operasi saméméh masang. Turutan léngkah ieu pikeun mariksa lamun sistem operasi Anjeun 64-bit.
  • Tuturkeun tumbu ieu pikeun detil dina Bedana antara béda jenis download file na informasi dina Software Atheros Qualcomm Wireless WiFi.
  • Versi supir sababaraha produk teu meunang ngamutahirkeun. Leuwih jéntré ngeunaan versi supir Atheros Qualcomm Wireless adaptor.

 

Kumaha masang >>>

  • Ngundeur file ka polder dina PC Anjeun. malik Double dina file pikeun ngjalankeun pamasangan.
  • Mangga mastikeun adapter nirkabel Anjeun dirojong ku download ieu. Nu Tumbu di handap ieu bakal mantuan Anjeun dina nangtukeun nu adapter nirkabel geus dipasang dina sistim komputer Anjeun.
  • ngadeteksi na ngamutahirkeun drivers anjeun sarta software jeung Atheros Qualcomm Supir Update Utiliti otomatis
  • Sacara manual ngaidentipikasi angka Atheros Qualcomm Wireless adaptor na versi supir Anjeun.

 

Langkung Atheros Qualcomm alat nirkabel infomation mangga buka didieu

Bagikeun kalawan:


Jadi munggaran mairan

Leave a Reply

connect with:



Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.