AzureWave AW-NE155H RT5390 WIFI Wireless WLAN Card Drivers Windows Shkarkim

azurewave driver
shofer azurewave

Ndaj me:


AzureWave Seria Mbështetje Shofer:

Rekomandohet për në fund të konsumatorëve. Përfshin Shkarko opsionet për shofer-vetëm dhe shofer-me software AzureWave.

 

Model pajisje: A reWave valë AW-NE139H

  • Të gjithë shoferët nuk janë të mbështetur çdo model të.

Version: publik

Qëllim:

AzureWave Wireless WiFi Software është e rekomanduar për në fund të konsumatorëve, përfshirë përdoruesit dhe klientët e biznesit të cilët nuk kanë nevojë për mjete të avancuara IT Administrator.

Si ta Instaloni:

  • Shkarko skedarin në një dosje në kompjuterin tuaj. Double klikoni në dosjen për të nisur instalimin.
  • Ose përcëlluese nga menaxheri pajisje.

AzureWave Seria Mbështetje Shofer:

Rekomandohet për në fund të konsumatorëve. Përfshin Shkarko opsionet për shofer-vetëm dhe shofer-me software AzureWave.

 

Model pajisje: A reWave valë AW-NE155H

  • Të gjithë shoferët nuk janë të mbështetur çdo model të.

Version: publik

Qëllim:

AzureWave Wireless WiFi Software është e rekomanduar për në fund të konsumatorëve, përfshirë përdoruesit dhe klientët e biznesit të cilët nuk kanë nevojë për mjete të avancuara IT Administrator.

Si ta Instaloni:

  • Shkarko skedarin në një dosje në kompjuterin tuaj. Double klikoni në dosjen për të nisur instalimin.
  • Ose përcëlluese nga menaxheri pajisje.

Sisteme operative: (fjalëkalim : os-madhe)

 

Wireless card Online Shop

Mbështetje shofer nga OS-STORE

 

Wireless card Online Shop

Mbështetje shofer nga OS-STORE

Ndaj me:


Bëhu i pari për të komentuar

Lini një Përgjigju

Lidhu me:Ky web site përdor Akismet për të reduktuar spamit. Mëso se si komentin tuaj të dhënave është i përpunuar.